Life as Eco

Hej alla kära läsare! Vi har varit dåliga på att blogga nu ett tag...och vi har tillsammans beslutat oss för att sluta blogga. Det betyder inte att vi behöver avsluta det för alltid, men som det känns just nu så har varken jag eller Linnéa tillräckligt med tid för Life as eco. Allt med jobb, kompisar, pojkvän, ta körkort, träna osv tar en del tid. Och vi känner att om vi ska satsa på Life as eco vill vi verkligen ge allt helhjärtat, men som det är nu så kan vi tyvärr inte göra det.
Life as eco har betytt supermycket för mig! Vilket äventyr det har varit! Vi har fått gjort så mycket roliga grejjer tack vare vårt skolprojekt, varit med i de hållbara familjerna, föreläst, haft wotkshop, varit till Bryssel (!), och minst sagt lärt känna massor med fantastiska människor!! Vi kommer fortfarande såklart vara öpnna för föreläsningar osv, det är bara att höra av sig till oss!
/ Charlotte

Åker på nyårskurs

Sitter ännu en gång på tåget, men nu påväg till Bommersvik, socialdemokratins vackraste kursgård, eller kanske snarare hotellanläggning med anor! Fint är det i varje fall och vi är några SSU:are från Gävleborg påväg ner nu. Vi har fram till lördag på oss att njuta av gemenskap och intressanta pass med hundra andra SSU:are. Det finns tre olika nivåer att gå och jag går nu andra, distriktsledarutbildning1. Det finns inget roligare än att åka på nyårskurs!

Därav kanske jag inte bloggar så friskt. Men ser jag något hållbart och eko så blir det nog lite mobilbloggning!

Tills dess.
Ta hand om er!

/Linnéa


RSS 2.0