Fika med hållbarhetsutvecklaren!


Idag hade vi en väldigt trevlig eftermiddag, vi tog en trevlig fika på Epí med Bodil, Gävle kommuns hållbarhetsutvecklare som hjälpt oss genom projektet och är medansvarig för Gävle kommuns hållbara familjer!

Var roligt att träffa Bodil som berättade lite om vad kommunen har för sig på miljöområdet just nu (vilket visade sig vara mycket!), vi talade om projektet Life As Eco och hur vi upplevt det samtidigt som vi fick nya idéer kring hur vi ska redovisa arbetet, vilket ingår i vår projektarbetskurs. Dessutom så fick vi påsar med klimatsmarta saker från IKEAs sortiment från de hållbara familjernas besök där för någon vecka sedan då vi inte kunde närvara, tyvärr. Tack till IKEA för de smarta sakerna!

Vi kommer i februari att berätta om våra upplevelser för vissa klasser i skolan och personalen. Sedan fick vi en idé om att kanske anordna något på Stadsbiblioteket för allmänheten och kanske, kanske försöka få till någon slags "föreläsning" i kommunfullmäktige eller kommunstyrelsen. Hoppas det, även om det självklart inte är helt säkert..

& imorgon är det fredag, hur underbart är inte det?

/Linnéa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0