Öppet hus

Igårkväll var det öppet hus på vår skola (Borgarskolan). Jag, Linnéa, Bella och Emelie från våran klass höll i informationen om den samhällsvetenskapliga inriktningen. Det är som en tradition att treorna håller i informationen. Vi hade knåpat ihop en power point och höll presentationen tre gånger under kvällen.

Vi hade en lång skoldag så vi hann inte hem efter skolan eftersom vi skulle hinna förbereda med power pointen och hinna städa och dona lite. Skolan stod för middagen, vi beställde mat från "Verona" en pizzeria i grannhuset. Vi åt tillsammans allihopa från arbetslaget, riktigt mysigt faktiskt! Jag och Linnéa var tvungen att göra det bästa av situationen, det blev en vegetarisk pasta med grönsaker för mig och Linnéa åt en champinjon pizza. Det var jättegott!

Kvällen var riktigt rolig! Det kom mycket folk och allt flöt på. Gymnasiet kommer att förändras ganska mycket inför nästa läsår. Det kommer exempelvis finnas olika inriktningar på samhällsprogrammet. Man kommer att bla annat få läsa politik och hållbar utveckling. Det är ju superbra! Att det kommer finnas en kurs om hållbar utveckling! Det är verkligen i tiden nu. Synd att man själv tar studenten och missar det! Eller nja, kanske inte synd att ta studenten men det hade varit kul om dessa kurser fanns medan jag fortfarande gick i skolan!


Vi var själva med på många av planscherna tack vare "Life as eco".

Middag med arbetslaget.

Vegetarisk pasta, ser inte jättegod ut men den var faktiskt riktigt mumsig!

Tummen upp!

Våra kära tvåor var duktiga och hjälpte till de med!

Många passade på att ta en gratis fika i vårat mysiga skolcafé.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0