Tillbaka i gemet


Lite bilder från Stockholmsresan i torsdags

Jag är tillbaka, så nu ligger inte "bördan" eller äran enbart på Charlotte att uppdatera!

Har förövrigt försökt uppdatera under hela eftermiddagen och kvällen men inte lyckats, tekniskt konstigt krångel helt enkelt. 

  Helgen
- Jag älskar verkligen att komma iväg till SSU Gävleborgs kursgård. Man får perspektiv på livet, ja på hela världen samtidigt som man alltid lär sig något nytt och träffar likasinnade, fina personer under tiden. Dessutom så befäster det alltid min tro och jag förstår alltid ännu mer varför jag är socialist. Men det är en annan historia som jag inte tar här eftersom det nog blir ett alldeles för långt inlägg om jag ska förklara min livsåskådning.

- SACO-mässan var rätt så kaotisk, mycket folk och mycker information. Blev många kataloger att ta hem, inte miljövänligt med alla papper kan jag säga! Men är glad att jag åkte, var liksom nödvändigt inför framtiden.

Man behöver inte vara ett geni för att inse att jag nog "syndat" under dessa tre bloggfria dagar. Det positiva är att jag undvikit all läsk och har åkt en hel del tåg. Men kosten gick inte att hantera under helgen, visserligen hade SSU bara vegetarisk mat under helgen så köttet var inga problem, dessutom var mycket mat miljömärkt eftersom det är vad SSU Gävleborg strävar efter. MEN det har varit omöjligt att inte äta viss mat under helgen som inte varit miljömärkt både under kursen i Söderhamn, på Saco-mässan och Stockholms-resan. Men i mitt liv så är det saker jag tyvärr måste anpassa mig till, precis som Charlotte har skrivit nedan. Eftersom samhället är dåligt anpassat för de som vill vara klimatsmarta.

Men nu är jag taggad för nya tag, ny vecka, ja till och med den allra sista veckan. Vi har fokus på allt och nu gäller helvegetarisk kost dessutom. Mycket som jag vill hinna blogga om också! Veckorna har bara seglat förbi..

Men det gäller imorgon det, hoppas att alla har haft en bra helg!

Kommentarer
Postat av: Lavranssophie

I love this page.

2011-08-03 @ 16:34:15
URL: http://lavranssophie.blognext.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0