GD!



Idag publicerades repotaget om vårat projekt i GD, alla bilder blev himla fina! Dessutom så ligger det en länk från deras hemsida direkt till oss. Verkligen jätte kul, borde generera lite nya läsare!

Läs repotaget HÄR.

Kommentarer
Postat av: Niina

Hej tjejer!



Läste om er i tidningen idag och blev sugen på att kika in på er blogg. Vilket roligt projekt ni har på gång, ni kommer att lära er mycket under denna tid. Hoppas att ni inspirerar andra ungdomar och även oss gamlingar till mer miljötänk. Människan ÄR lat och det är svårt att tänka miljömässigt i alla lägen.



Lycka till och hoppas att ni får en rolig och utmanande tid!

2010-10-19 @ 11:57:50
Postat av: Linnéa & Charlotte

Vad roligt att höra! Det är precis det som du skriver om som vi vill åt, vår egen lathet i vardagen framför ett mer aktivt miljövänligt liv och hur de kolliderar med varandra.



Tack så mycket, och fortsätt gärna att följa oss!

2010-10-19 @ 15:17:46
URL: http://lifeaseco.blogg.se/
Postat av: Helena

Hej!

Jag läste er gd:s artikel om er idag, det låter som ett väldigt spännande projekt! Kommer att följa er och det ska bli kul att höra om och hur ni kommer att ändra er livsstil permanent.

Jag tycker dock att det är synd att gd skriver att ni ska se vad en helt vanlig 18-åring måste offra för att leva miljövänligt. Vi i vår familj försöker leva så miljövänligt det går, jag ser det som om vi offrar jorden om vi inte gör det... Håller ni med?



Lycka till med projektet!

2010-10-19 @ 18:11:00
Postat av: Linnéa & Charlotte

Hej Helena!



Jo vi tycker absolut att vi offrar jorden till bekostnad av att vi människor lever helt över våra tillgångar. Det är därför vi själva kände att det vore intressant med ett sådant här projekt där vi förändrar vår vardag dels för att inspirera andra och dels för att vi själva såklart vill minska vår klimatpåverkan även långsiktigt! Sedan anser vi att det är lite av människans skyldighet att leva hållbart om man har verktygen så därför ville vi göra någonting aktivt!



Appropå det i tidningen så tror jag att vi mer menade att vi kommer att få göra sådant som vi idag ser som "uppoffringar", eftersom vi ännu har invanda vanor som inte alla är klimatsmarta och vi vill se vart svårigheterna finns. För att i slutet av projektet kunna se vilka delar i miljöarbetet där samhället eventuellt måste förbättra sig för att underlätta ett hållbart liv för alla.



Tack för din kommentar!

2010-10-19 @ 22:52:19
URL: http://lifeaseco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0