Lyckad kickoff på stadshuset!

Kickoffen på stadshuset med de nya hållbara familjerna blev jätte lyckat! Middagen var väldigt god, vi åt det vegetariska alternativet som bland annat innehåll kikärtor och trattkantareller istället för oxe, helt underbart gott. Så fick göra det valet som vi förutspått, men det var ju inte svårt på något sätt! Dessutom blev det äppelkaka till efterrätt..

Efter lite info om upplägget så fick vi gå upp och berätta om vårt projekt för familjerna och sedan höll Staffan Lindberg som är "klimatbantare" en föreläsning/spelning om växthusgaser och miljö på ett roligt sätt. Har ni någongång möjlighet att lyssna på honom, så gör det! Sedan var både tv 4 och Arbetarbladet där. Just Arbetarbladet intervjuade oss. Så håll utkik eftersom det blir ett litet repotage i den tidningen också!

De nya familjerna fick skriva på ett avtal om att de ska försöka leva hållbart i ett år och de fick träffa varandra för första gången. Man blev verkligen sugen på att vara med under hela tiden och inte enbart under dessa 6 veckor!Jag ser verkligen fram emot samarbetet som innebär att vi får vara med på studiebesök, men kan skvallra redan nu om att att enbart vi två också kommer att besöka alla möjliga ställen under vår projekttid. Har ni något speciellt ställe ni tycker vi ska besöka som kan kopplas till miljö på något sätt, hör av er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0