Fantastisk lunch på Épi

- Vi skulle ju ha intervjuat kocken på skolan, men för att kunna sätta oss ner och göra en längre intervju behövde vi mer tid än vad som fanns. Så intervjun kommer istället veckan efter höstlovet, helt enkelt!

- Vi lunchade på Épi tidigare idag, ett ekologiskt café och bageri där man kan både fika, äta lunch, köpa bröd och olika slags fikabröd. Det ligger på norra kungsgatan i Gävle, mellan Stortorget och Vasaskolan skulle man kunna säga! Både jag och Charlotte valde att äta en varsin sort av de varma mackorna som verkligen kan rekommenderas, det fanns även soppa och annat så det var inte lätt att välja ska sägas!

Vi är båda överens om att detta café är något av det bästa som vi besökt. Maten var perfekt och dessutom ekologisk. Vi tänkte inte ens på att det knappt fanns något på menyn som inte var vegetariskt heller. De som jobbar där visade sig vara väldigt trevliga och det är verkligen en fräsch och fin miljö! Den perfekta blandingen av allt skulle man kunna säga. Hade inte haft någonting emot att sitta där hela eftermiddagen och bara känna lukten av nybakat bröd.

Det bästa var också att det verkar vara många som hittat till denna pärla för att köpa bröd och det var konstant kö till kassan! Snacka om ett lyckat koncept för ett småföretag, fyller verkligen en funktion i Gävles café-utbud!

Vi köpte båda med oss bröd hem, var helt omöjligt att inte göra det. Helt fantastisk upplevelse där priserna var ungefär lika som på de "vanliga" café som finns. En längre intervju med ägaren kommer nästa vecka, vi blir nog stammisar där nu..




Kommentarer
Postat av: Margareta

Jag ska snarast gå till Epi och äta. Det ser jättetrevligt ut.

2010-11-01 @ 09:05:36
URL: http://lifeaseco
Postat av: Charlotte & Linnéa

Det tycker vi verkligen att du ska göra Maggan! Du kommer inte ångra dig!

2010-11-01 @ 11:52:50
URL: http://lifeaseco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0