Lägesrapport från en sliten sps elev


Såhär glad blir jag varje helg - imorgon är det fredag!

Dör lite av arbetsbördan just nu, ska vara klar med ett PM i dagarna om vatten som handelsvara, hålla första maj tal i Ockelbo och Gävle, plugga matte inför stundande kursprov i Matte C och förbereda ett föredrag i religion och svenska. Utöver det är det även filosofiprov och ett grupparbete i naturkunskap som ska redovisas framöver. Nästa vecka åker jag till Barcelona på weekend så är mycket att hinna med nu innan dess..

Tidigare i veckan var jag med SSU på Grön Ungdoms demonstration mot kärnkraft på 25-årsdagen av Tjernobyl olyckan. Uppar med lite bilder så fort som möjligt. Blir antagligen ett inlägg om kärnkraft också, känns som att det är på sin plats.

Idag höll vi också vår föreläsning inför en ekonomi-trea på skolan. Det var vår sista inplanerade föreläsning efter att vi pratat i Bryssel, På Sätra bibliotek, Inför Sps-tvåorna på skolan, på personalkonferensen, genom Gävle kommun på framtidsveckan och i tekniska nämnden. Maila oss på mailen som står här på sidan i vår presentation om ni vill att vi ska hålla föredrag hos er, om hur man engagerar unga i miljöprojekt, om att leva hållbart, om vårt projekt Life as eco etc. Vi är öppna för förslag!

NU: dags att sova

Take care!
/Linnéa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0