Klädbytarkväll

Igårkväll hade vi ännu en gång klädbytarkväll. För er som inte följt bloggen så innebär det att man träffas ett gäng, alla har rensat ut sin garderob och sedan byter man kläderna med varandra. Vi var sex stycken tjejer, både nya och gammla ansikten. Det är kul när nya kompisar är med som aldrig gjort det förr, att få sprida trenden lite. Tråkigt nog kunde inte Linnéa vara med, hon jobbade. Men bytarkvällar har blivit något vi gör med några månaders mellanrum så det var absolut inte den sista.

Dock hade alla mindre kläder den här gången vilket just beror på att vi är duktiga och rensar ut de vi inte vill ha, och ger till någon annan som har bättre använding för det. Jag konsumerar absolut inte lika mycket längre som jag gjorde innan Life as eco. Nu köper jag mest bara det nödvändiga!

Trots att alla hade mindre kläder med sig så gick alla sex hem med en stor kasse var, plus att vi fick en hel stor svart sopsäck över. Den går till välgörenhet, vi tar vara på allt, inget slängs.

Ibland händer det att det är flera som vill ha samma plagg. Om ingen ger med sig så brukar vi klunsa om det. Bäst av tre, på så sätt blir det rättvist.

Ett supertips är att ha en klädbytarkväll! Det gynnar både plånboken och miljön, plus att man träffas ett gäng och  umgås!

/ Charlotte






Ursäkta den dåliga kvalitén på bilderna, i fortsättningen följer digitalkameran med överallt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0