Elmopedturnén!


När jag slog upp tidningen för någon dag sedan fick jag syn på något intressant. På fredag 3/6 så kommer Elmopedturnén 2011 till Tierp, vad är då detta?

Jo, det är nämligen så att tv-metrologen Pär Holmgren (ni vet, han med det lockiga håret!) och Staffan Lindberg (Han är en koldioxidbantare som uppträdde på kickoffen för de hållbara familjerna i höstas!) som en manifestation för klimatet åker från Ystad till Haparanda på elmopeder. Längs vägen stannar de på olika ställen för att tillsammans med kändisar, komiker, musiker och idrottare bjuda på en klimatshow. Skojigt och en sjukt bra idé tycker jag! Man kan dessutom följa dem på sin resa via deras blogg.

Ungefär såhär beskriver de projektet:

"Klimatfrågan blir lätt till klimatplågan – det som var tänkt som information urartar till tjat och dåligt samvete. Med elmopedturnén har Pär Holmberg och Staffan Lindberg hittat en annan väg. Batterierna är fulladdade av grön el, humor och kunskap när de kryssar genom hela Sverige, från Ystad till Haparanda. Av bara farten bjuder de, och deras gästartister, på klimatcoachning och ekvilibristisk underhållning."

Läs mer på hemsidan för info om tid och plats för showen!

/Linnéa


Kommentarer
Postat av: albasallova

härligt blogg! :D

2011-06-02 @ 23:58:43
URL: http://albaasallovaa.blogg.se/
Postat av: albasallova

härlig*

2011-06-02 @ 23:58:51
URL: http://albaasallovaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0