15 kronor


Handlade lite second hand på Myrornas idag. Blev en snygg jacka i skinn och i "bomber-jacka-tyg". Vill också tipsa om att när du är på jakt efter en plånbok, satsa på second hand, oftast mycket, mycket billigare än nyproducerade plånböcker och med lite härlig slitning. Köpte denna, som lappen på säger, för 15 spänn. Det är ingenting! Förutom att du sparar pengar, så är återanvändning, förstås också en stor vinst!

Mitt lite halvtråkiga pre-tenta liv fortsätter, med plugget ständigt i bakhuvudet. Idag så har jag först planerat en kurs med SSU Gävleborgs tjejnätverk och en argumentationsutbildning tillsammans med Boel. Vi passade på att luncha samtidigt, fint det! Sedan blev det ett jobb-pass innan jag spederat kvällen med att se på Så mycket bättre (älskar det programmet! Man mår så bra och blir så glad!), och också genom ännu mer pluggande. Men vad gör man inte för att klara tentan.

Dagens avundsjuka är på kära Malin och Denise som åker till Miami inatt och ska vara borta i tre veckor. De får nog det herrans kul! November måste ju en perfekt månad att åka iväg på, så är man hemma igen till jul..

/Linnéa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0